Andraw Vision Group

Servicii

Servicii fotografice oferite

Suntem deschisi la colaborari pe diferite proiecte. Pentru a primi o oferta personalizata sau pentru a discuta detalii, ne puteti contacta folosind datele din pagina de contact.

 • Portret / Portret de familie
 • Nud / Budoir / Lingerie
 • Conceptual / Advertising
 • Fotografie de eveniment
 • Cursuri si ateliere de fotografie si editare foto,
  individuale sau pentru grupuri

Costuri si detalii pentru serviciile fotografice

Preturile urmatoare sunt orientative si se pot negocia in functie de cerintele specifice ale clientilor.

 • Portret / Portret de familie: maxim 2 ore, 10 poze in posturi diferite editate pentru print, plus 20 poze editate general (incadrare / contrast / luminozitate / culoare)
  200 euro
 • Nud / Budoir / Lingerie: maxim 2 ore, 10 poze in posturi diferite editate pentru print, plus 20 poze editate general (incadrare / contrast / luminozitate / culoare)
  200 euro
 • Cost sedinte foto: 70euro/30 minute, minim 1 ora
 • Cost editare foto: 40euro/ora
 • Fotografie de eveniment: o jumatate de zi (4h) - 360 euro
  o zi intreaga (8h) - 600 euro
  Include toate pozele din aparat needitate, la sfarsitul evenimentului.
  Cost suplimentar editare generala si predare poze in timpul evenimentului: 100 euro
  Cost suplimentar un asistent: 150 euro
 • Cursuri si ateliere de fotografie si editare foto: 120euro/zi (max.6 ore) + cheltuielile de recuzita, modele, MUA&HS, transport si cazare
 • Cost suplimentar studio: 50 euro/2 ore
 • Cost suplimentar MUA: 100 euro/sedinta (max. 3 ore)
 • Cost suplimentar HS: 150 euro/sedinta (max. 3 ore)

Despre mine

Andrei Grososiu

Pasiunea mea a inceput in 1983 din dorinta inconstienta a copilului de a fi asemeni eroului lui. Pentru mine eroul era tata cu aparatul lui foto Kiev, cu tavitele pline de solutii cu mirosuri intepatoare, cu planseta, cu riglele, cu aparatul lui gri-albastru de marit, cu farmecele pe care le facea. Noaptea de sambata spre duminica stateam alaturi de el pana spre dimineata uitandu-ma cum prepara solutii, decupeaza, mareste, cum proiecteaza crampeiele realitatilor trecute pe bucatile albe de hartie. Stateam incordat sa prind momentul in care sub mangaierea degetelor lui apareau timid franturi din ziua de ieri, zambetele oamenilor, chipul meu, al mamei, al surorii mele, mamaia, tataia, emotii, povesti, creste de munte, paduri, cladiri. Adormeam fascinat pe scaunel, la marginea cazii din baie, privind caleidoscopul alb-negru al clipelor de viata ce se balaceau in apa sub lumina rosie crepusculara. Era un mag ce facea sa se intample iar lucrurile trecute... A doua zi uscam fotografiile pe caloriferul electric special, cate opt, patru pe o parte si patru pe cealalta parte a caloriferului, fix cate trei minute. Trei minute in care cu o foarfeca mare, plana, crenelam marginile fotografiilor uscate deja. Abia de ziua mea in 1985 am primit primul aparat foto, un Smena Simbol, care de atunci m-a insotit vreme indelungata in tabere, excursii, vacante, la ceaiuri. De-a lungul anilor am mai folosit si aparatele tatei, Kiev-ul, un Zenit-E, un Lubitel al bunicilor, apoi m-am jucat de-a "colorata, maine-i gata" cu un Polaroid si niste Kodak-uri pana in 2003 cand am intrat triumfator in era digitalului. Aceasta e povestea dragostei mele pentru fotografie. Trecutul nu te face sa fii cel de azi, pentru ca singur hotarasti cine esti acum, moment de moment, dar are un cuvant important de spus in alegerea ta. Eu am ales sa raman pasionat de fotografie, de imagine. Profesia mea nu este fotografia, (sunt militar si inginer), dar fotografia este pentru mine un mod de a ma cunoaste, un mod de a imi fixa repere, o cale de a curba timpul pentru a-l potrivi mie, o pasiune, un prieten, un mod de viata, un dans!

We're Are Social